LINDOFLAMM®
flame solutions
Demo av LINDOFLAMM

Känner ni igen er? 

Många av våra kunder kontaktar oss när dom har bekymmer med sina förvärmningsprocesser. På Linde har vi rätt gas och rätt teknologi för att hjälpa dig och ditt företag. Vårat team av specialister kan hjälpa dig on site, för att identifiera problem och komma med lösningar på hur ni kan förbättra era svetsprocesser. Behöver ni också en bättre lösning? Känner ni igen dessa problem? 

Är förvärmningen en flaskhals i ert produktionsflöde?

Eftersom det tar tid att nå de önskade temperaturerna, kan förvärmning med propan vara tidskrävande och värdefull tid tas från operatören.

Har ni kvalitetsproblem efter uppvärmning?

Att möta kvalitetskrav och undvika vätesprickor är ett måste. Om önskade temperaturer vid förvärmningen inta uppnås kan det innebära sämre kvalitet för kunden.

Blir det varmt och bullrigt på er verkstad?

Förvärmning med propan ger mindre exakt uppvärmning, och hela rummet värms upp. På grund av det stora gasflödet kan ljudvolymen på verktaden bli väldigt bullrig.

Letar du efter en lösning? Vi har den!  

Det här är bara några av de problem som våra kunder har haft när de använt propan i sin förvärmningsprocess. Den goda nyheten är att majoriteten av problemen kan lösas med LINDOFLAMM® flamlösningar – en kombination av en modern gas- och brännteknik – tillsammans med Lindes grupp av processpecialister.

Reducera dina kostnader

Uppnå en högre kvalitet

Bättre och säkrare arbetsmiljö

Hur kan vi hjälpa dig?

Om du vill veta mer om LINDOFLAMM och hur vi hjälpt andra kunder, är du välkommen att skicka oss dina kontaktuppgifter. Få tillgång till exklusiva insikter och upptäck hur LINDOFLAMM kan hjälpa dig att spara kostnader och samtidigt förbättra produktivitet, säkerhet och kvalitet. Du kan också jämföra dina prestanda med propan kontra acetylen. Intresserad?
© Linde 2020