Linde Green – 100 % hiilineutraalia kaasua

Vaihda vaivattomasti vihreämpään vaihtoehtoon. Linde Green -tuotelinjamme on nestemäisten kaasujen hiilineutraali edelläkävijä. Linde Greenin avulla voit ottaa seuraavan askeleen omissa ympäristötavoitteissasi.

Linde Green -kaasujen nettohiilijalanjälki on nolla, sillä tuotannossa ja kuljetuksissa käytetään uusiutuvaa energiaa ja polttoainetta yhdessä päästöhyvitysten kanssa.

Linde Green -tuoteryhmä käsittää nesteytetyn hapen, typen, argonin ja hiilidioksidin. Hankimme vain alkuperävarmistettua tuulivoimaa ja aurinkonergiaa sekä uusiutuvia polttoaineita vastaavan määrän kuin mitä Linde Green -tuotteita myydään. 

Tämä kaikki yhdessä vähentää kasvihuonekaasupäästöjä (GHG) jopa 95 prosentilla. Jäljelle jäävät päästöt kompensoidaan sertifioidun metsityshankkeen kautta. Asiakkaat saavat vuosiraportin, joka näyttää, kuinka paljon heidän hiilidioksidipäästönsä ovat vähentyneet Linde Green -tuotteita käyttämällä.
Linde Green lyhyesti
✓  Linde Green -kaasuja ovat nesteytetty happi, typpi, argon ja hiilidioksidi
✓  Tuotteiden laatu ja luotettavuus pysyvät ennallaan – nyt vain ilman kasvihuonepäästöjä
✓  Tuotannossa käytetään alkuperävarmistettua tuulivoimaa ja aurinkoenergiaa
✓  Kuljetuksissa käytetään uusiutuvia polttoaineita
✓  Loput päästöt hyvitetään sertifioidun metsityshankkeen kautta
✓  Linde Green on kolmannen osapuolen auditoima ja todentama
✓  Asiakkaat saavat vuosiraportin hiilidioksidipäästöjensä vähennyksistä
Miten Linde Green auttaa juuri sinua?
Ota ensimmäinen askel – lue lisää oppaastamme.

Kaasua ilman kasvihuonepäästöjä

Miksi siirtyä Linde Greenin käyttäjäksi? Koska se on helppo ympäristöteko – ensimmäinen askel kohti kokonaisvaltaista hiilineutraaliutta. Maailmasta tehdään tuottavampi ja kestävämpi askel kerrallaan. 

Otamme askeleen kohti ympäristötavoitteita julkistamalla uuden nestemäisten kaasujen Linde Green -tuotelinjan, jonka nettohiilijalanjälki on nolla. Tuotannossa ja kuljetuksissa käytetään uusiutuvaa energiaa ja polttoainetta yhdessä päästöhyvitysten kanssa.
Ota kanssamme seuraava askel
Ota yhteyttä, niin laskemme sinulle arvion vuotuisesta hiilidioksidisäästöstäsi.
Linde Green tuo kilpailuetua
Asiakkaat vaativat yrityksiltä vastuullisia tekoja, todisteita ja faktoja. Vastuullisuus voi tarkoittaa niin kestävästi valmistettuja tuotteita ja raaka-aineita, tehokasta energiankäyttöä kuin pyrkimystä koko tuotantoketjun hiilineutraaliuteen.

Linde Green -tuotteet ovat helppo tapa ottaa ensimmäinen askel kestävän kehityksen tiellä. Valitsemalla Linde Green -kaasut saat hiilineutraaleja tuotteita, joiden ansioista voit parantaa kilpailullista etuasi kaasua käyttävissä prosesseissasi. 

Kehitämme jatkuvasti uusia sovelluksia ja autamme sinua saavuttamaan asettamasi kestävän kehityksen tavoitteet. Yhdessä teemme maailmasta entistä tuottavamman ja ympäristöystävällisemmän.
Halutko tietää lisää?
© Linde 2022