Linde Lease and Freeze: kom nemt i gang med nitrogenfrysning!
Overvejer du nitrogenfrysning?  Så skal du som udgangspunkt vide, at investeringen er minimal, alle dine omkostninger er variable - og du til hver en tid ved, hvad det koster.

Økonomi og fleksibilitet i fødevareproduktionen

Linde har et bredt produktprogram inden for udstyr til køling og frysning af en lang række kendte og måske helt ukendte produkter. Med Lease & Freeze får du adgang til disse teknologier - uden selv at skulle stå for investeringen.

For en fast månedlig ydelse får du en komplet fryselinie, som kan inkludere alt fra installation til løbende service og vedligehold.

Får du med tiden behov for en opgradering, udvidelse eller måske noget helt andet, kan udstyret ombyttes eller udskiftes præcist efter dit behov.

Du sikres således altid en optimal løsning – både i forhold til dit aktuelle behov og i forhold til den teknologiske udvikling.
Du kender omkostningerne!

Med Linde Lease & Freeze reduceres din investering til et minimum, ligesom dine faste omkostninger bliver forudsigelige.

Med den procesviden, som Linde har oparbejdet gennem tiden, vil vi med stor præcision kunne estimere dine variable omkostninger, og dermed give et kompetent og realistisk forslag til din driftsøkonomi.
Med en service- og vedligeholdelsesaftale vil du samtidig være garderet mod en række uforudsete udgifter.

Alt i alt betyder Lindes Lease & Freeze, at du kan anvende dine ressourcer på alle de andre ting, som har indflydelse på din succes.
Linde holder dig opdateret!
Modtag Linde Food Update, som udsendes hvert kvartal.


© Linde 2024