LINDOFLAMM®
flame solutions

LINDOFLAMM® liekkiratkaisut ja erikoispolttimet


Tehokas esikuumennus säästää aikaa ja rahaa

Olipa kyseessä sitten esikuumennus, jälkilämpökäsittely tai vaikka liekkioikaisu, kaasun ja poltintekniikan valinnalla on suuri merkitys. LINDOFLAMM-liekkiratkaisut ja -erikoispolttimet tuovat huomattavia kustannussäästöjä ja lisäävät prosessisi tuottavuutta. Lue alta lisää asiakkaidemme kokemuksista ja totea itse!

Kustannustehokas

Säästä aikaa ja rahaa tehokkaalla esikuumennustekniikalla. LINDOFLAMM vähentää esikuumennuskustannuksiasi dramaattisesti ja lisää tuottavuuttasi.

Korkeampi laatu

LINDOFLAMM-polttimilla esikuumennat juuri oikean kohdan juuri oikeanlämpöiseksi. Vetyhalkeamien riski pienenee ja hitsaustulos on laadukas.

Yksinkertainen ja turvallinen

Polttimien käyttöönotto on helppoa, ja saat rakennettua eri osista aina tarpeeseesi sopivan, jopa automatisoidun ratkaisun. Työympäristösi on hiljainen ja lämpö miellyttävä.

Katso mitä etua asiakkaamme ovat saaneet LINDOFLAMM-polttimista

TunturiTecin tuotantopäällikkö Matias Eriksson on tyytyväinen LINDOFLAMM-polttimiin.

Miksi LINDOFLAMM? "Nopeus!"

TunturiTec toimii tunnettujen koneenrakennuksen ja prosessiteollisuuden suuryritysten alihankkijana. Työt ovat usein hitsausteknisesti vaativia, ja esivalmisteluihin saattaa kulua enemmän aikaa kuin itse hitsaukseen.  

Tuotantopäällikkö Matias Eriksson perustelee LINDOFLAMM-polttimien valintaa hitsattavien osien esilämmitykseen ja oikaisuun yhdellä sanalla: "Nopeus".

Nopeus tarkoittaa LINDOFLAMM-polttimien osalta sekä käyttöönoton nopeutta että tehokkuutta itse kuumentamisessa. Ratkaisu säästää TunturiTeciltä huomattavasti aikaa ja rahaa verrattuna perinteisiin esilämmitysratkaisuihin.
TunturiTec käyttää LINDOFLAMM-polttimia hitsattavien osien esilämmitykseen ja oikaisuun.
TunturiTecillä LINDOFLAMM-polttimet ovat olleet lähes päivittäisessä käytössä jo kaksi vuotta ilman minkäänlaisia huoltotarpeita.
LINDOFLAMM-polttimista ja komponenteista voi rakentaa erilaisia kokoonpanoja valmistettavan tuotteen vaatimusten mukaan.
Kuinka LINDOFLAMM-liekkiratkaisut auttaisivat sinua? Pyydä esittely!

Kerromme mielellämme enemmän LINDOFLAMM-liekkiratkaisuista ja näytämme, miten polttimet toimivat ja voisivat tehostaa sinun prosessiasi.

Anna yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!I

NDO

"LINDOFLAMM säästää aikaa ja rahaa: esikuumennuksen kesto 45 → 7 min"

"Kun kuulin LINDOFLAMM-liekkiratkaisusta ensimmäistä kertaa, pidin sitä liian hyvänä ollakseen totta", kertoo SMP Partsin hitsaustöiden päällikkö Thomas Sandin. "Mutta se toimii – ja säästää meiltä aikaa ja rahaa."
Aiemmin SMP Partsilla Hardox-teräksen esikuumennus saattoi käsikäyttöisellä propaanipolttimella kestää jopa 45 minuuttia, ja lisäksi lämpeni myös ympäröivä tila. Nyt esikuumennus vie LINDOFLAMM-polttimilla vain 7 minuuttia ja työympäristökin pysyy miellyttävämpänä.

"Parempi tuottavuus ja työympäristö"

Duroc Laser Coating on Ruotsin johtava laserpinnoitusalan yritys, joka on käyttänyt LINDOFLAMM-polttimia jo monen vuoden ajan.

"Sen lisäksi että säästimme happiputkiston asennuskustannukset, LINDOFLAMM-polttimien tehokkuuden ansiosta meillä kuluu esilämmitykseen vähemmän kaasua ja aikaa. Ajansäästö on parantanut tuottavuuttamme, sillä voimme käsitellä useampia komponentteja vuoron aikana", kertoo Durocin tekninen johtaja Sören Isaksson.

LINDOFLAMM-polttimet ovat nestekaasupolttimia hiljaisempia ja lämmittävät vain materiaalin, ei ympäröivää ilmaa. "Se on työympäristön kannalta hyvä asia ja tekee toiminnastamme tehokkaampaa", Isaksson toteaa.

Kokeile laskurilla, paljonko aikaa voit säästää esikuumennuksessa

Käytätkö propaania esikuumennukseen? Katso kuinka paljon aikaa säästäisit asetyleenillä!
Propaanin esikuumennusprosessi on aikaa vievä ja vähentää arvokasta tuotantoaikaa käyttäjältä, mikä lisää työvoimakustannuksia. Asetyleeni saavuttaa leikkaus- ja hitsauslämpötilat nopeasti, sillä on tehokas liekki ja se voidaan kohdistaa erittäin tarkasti, mikä parantaa esikuumennusprosessisi tuottavuutta. Käyttäjä tai hitsaaja säästää arvokasta työaikaa ja tuottavuus tehostuu.

Paljonko aikaa sinä säästäisit asetyleenillä? Laske itse laskurillamme!

Suurempi nopeus, alhaisemmat tuotantokustannukset

Asetyleenin hyödyt esikuumennuksessa

Tapaustutkimus:
Asiakkaamme halusi päästä eroon yhdestä nykyisen esikuumennusprosessinsa aiheuttamasta tuotannon pullonkaulasta. Tutkimuksessa verrattiin kolmea eri polttokaasua: propaania, metaania ja asetyleeniä. Tulokset puhuvat puolestaan - asetyleeni on kirkkaasti nopein ja samalla kustannustehokkain polttokaasu.


Katso oheinen video ja totea kaasujen erot itse!


Tiesitkö, että asetyleeni on paras vaihtoehto, kun vaaditaan tehokkuutta ja tarkkuutta?  Asetyleeniliekin ainutlaatuinen lämpötilajakauma tarkoittaa, että suurin määrä energiaa on ensimmäisessä palovaiheessa eli sydänliekissä, mikä antaa tarkan lämmitystuloksen. Asetyleeni tuottaa kaikista polttokaasuista alhaisimmat kosteuspitoisuudet, mikä vähentää vetyä ja siten vähentää laatuongelmia.

Katso oheinen video ja tutustu asetyleenin etuihin!
LINDOFLAMM acetylenteknologi

LINDOFLAMM-tuotevalikoima

LINDOFLAMM on täydellinen järjestelmä kaasupoltinteknologiaa. Valikoimasta löytyy erilaisia rivi- ja suurtehopolttimia, kahvoja, syöttöputkia, jakotukkeja, sytyttimiä ja varaosia.

Osien avulla  saa rakennettua hyvinkin laajan järjestelmän. Lisäosien kuten automaattisytytyksen, ohjauksen ja lämpötilan valvonnan avulla liekkikuumennusratkaisun voi räätälöidä  ja automatisoida.

Tutustu LINDOFLAMM-tuotteisiin lataamalla oheinen tuotekatalogi.

Tutustu miten LINDOFLAMM-erikoispolttimet ja -lisäosat parantavat prosessisi laatua ja turvallisuutta

Kysy lisää ja pyydä esittely!

Kerromme mielellämme enemmän LINDOFLAMM-liekkiratkaisuista ja näytämme, miten polttimet toimivat ja voisivat tehostaa sinun prosessiasi.

Anna yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!INDO

© Linde 2023